MANTA karaoke SPK5003

1.499,00 kn

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=v3fbz4ab8tE&feature=emb_title

– Ugrađeni zvučnici: 12“ subwoofer, srednji zvučnik
– Snaga uređaja: 2500 W P.M.P.O.
– USB utor: Da
– SD utor: Da
– AUX utor: Da
– Utor za mikrofon: Da
– Utor za gitaru: Da
– LCD zaslon: Da (LED)
– Svjetlosni disko efekti: Da
– snimanje
– daljinski upravljač
– Bežični mikrofon
– Super Bass
– Equalizer
– Napajanje: AC 230V ~ 50 Hz, ugrađena baterija
– Ugrađena punjiva baterija: DA, 4,5 Ah
– Dimenzije (ŠxVxD): 381 x 300 x 625 mm
– Masa: 13,6 kg

Sadržaj pakiranja:
– zvučnik
– daljinski upravljač
– bežični mikrofon
– upute za uporabu
– jamstveni list

Specifikacija/
– Brand: Manta
– Tip proizvoda: karaoke pojačalo
/Specifikacija

 

JAMSTVO 24 MJESECI

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Opis

GHUL, BT, FM, pojač, bež. mikrf, gitara, daljinski, bater

Bogatstvo izvora zvuka
Manta Power Audio zvučnik SPK5003 GHUL vam omogućuje reprodukciju zvuka iz mnogih izvora. Ugrađeni USB priključak i utor za SD memoriju omogućuju reprodukciju glazbe iz MP3 / WMA datoteka. Zahvaljujući ulazu AUX (LINE IN), moguće je povezati bilo koji drugi izvor audio signala, kao što je MP3 player, DVD player ili CD-Audio player. Utor 6,3 mm za gitaru omogućuje vam da spojite električnu gitaru – što SPK5003 GHUL čini izvrsnim gitarskim pojačalom. Komplet uključuje bežični mikrofon koji je savršen za karaoke zabave ili pozornice. Osim toga, utor za mikrofon 6,3 mm omogućuje povezivanje drugog mikrofona. Međutim, ove nisu sve značajke Karaoke Power Audio SPK5003 GHUL zvučnika – zvučnik je opremljen FM radijem.

Jaki zvuk u kompaktnom kućištu
SPK5003 GHUL je karaoke zvučnik iz linije MANTA PARTY HOUSE. Komplet se nalazi unutar praktičnog prijenosnog kućišta opremljenog s kotačima i ručkom za nošenje. Unatoč kompaktnom kućištu, zvučnik ima znatnu snagu od 2500 W P.M.P.O. S 12“ subwooferom i 5-inčnim zvučnikom srednjeg raspona. Uz ovaj zvučnik nikada nećete ostati bez dovoljno snage za javne zabave ili piknika na otvorenom.

Bežični prijenos zvuka
Karaoke Power Audio zvučnik SPK5003 GHUL opremljen je Bluetooth modulom. Zahvaljujući tome, moguće je bežično primanje zvuka s uređaja kao što su tableti, pametni telefoni, prijenosna računala. Streaming glazba na zvučnik izuzetno je praktična jer nema potrebe za izravno spajanje kabela na zvučnik. Domet Bluetooth signala je do 10 metara što vam omogućuju reprodukciju glazbu iz značajne udaljenosti od zvučnika.